Preloader

nIJstad ijs

Welkom op de website van nIJStad ijs. Voor een van de lekkerste ijsjes van Nederland kun je terecht op onderstaande adres.

06-11208311 info@nijstadijs.nl Stationsstraat 23, 8431 ET Oosterwolde

Volg ons op Social Media

Wij zijn op onderstaande social media kanalen te vinden. Volgt u ons al?

Title Image

Over Ons

Met behulp van de beste grondstoffen en apparatuur krijgt u bij ons meer dan ’n lekker ijssie!

“Wat we doen dat doen we goed, of we doen het niet”

nIJStad ijs staat voor ambacht, kwaliteit en stijlvolle speelsheid. Dit laten wij in alle aspecten van ons concept tot uiting komen. Met behulp van de beste grondstoffen en apparatuur krijg je bij ons meer dan ’n lekker ijssie! Ook qua inrichting is hier volop rekening mee gehouden. Een bezoek aan onze ijswinkel is een ware beleving, waarin de kwaliteit en presentatie van onze producten centraal staan. Bovendien biedt onze salon een diversiteit aan producten gerelateerd aan ijs, patisserie, dranken en broodgerelateerde lekkernijen.

Onze ijswinkel

Wij presenteren 14 smaken écht lekker huisgemaakt schepijs, waarvan altijd 4 specials waar je voor om rijdt. Het zal niemand verbazen dat wij als bakkersdochters hebben gekozen voor een knipoog naar onze bakkerij aan de overkant van de straat. (Nijstad De Echte Bakker)

Uiteraard op zo’n heerlijk krokant hoorntje, op een warme wafel uit eigen bakkerij of juist in een bakje, zodat je ruimte hebt voor een bolletje extra!

Heeft je gezelschap zin in ijs en jij in koffie met iets lekkers? Voor een goede kop koffie, die de oorsprong van zijn identiteit in Friesland kent, ben je bij ons ook aan het juiste adres. Gelukkig heb je in onze bakkerswinkel aan de overkant volop keuze uit een ruim assortiment dagverse traditionele en moderne lekkernijen.

Daarnaast kun je voor een verkoelend drankje bij ons terecht. Bronwater blijft een verantwoorde dorstlesser, maar probeer ook eens onze huisgemaakte ijskoffie, ijsthee, ijs-mocktails en verse sappen en smoothies. En wat dacht je van een milkshake van ons eigen ijssie? Echte aanraders!

Neem plaats op ons gezellige en toegankelijke terras of neem je BVO’tje
(bakkie voor onderweg) gewoon lekker mee!

 

 

 

 

 

Ons team

Met een team van de meest enthousiaste ijsverkopers zetten wij dit prachtige concept vol trots in de Stellingwerfse markt.

Nijstad ijs _ Kim2

Kim Nijstad

Eigenaar

Verantwoordelijk voor: Sales, marketing, personeelszaken en algemene zaken

“Mijn eigen bedrijf, dat is wat ik altijd al wilde, en wel in goed en lekker eten & drinken, want van dat laatste daar wordt toch iedereen blij van?!”

Nijstad ijs _ marion3

Marion Nijstad

Eigenaar

Verantwoordelijk voor: Productontwikkeling, productie/planning en inkoop

“Mijn creativiteit omzetten in iets wat ik zelf heb gemaakt en waar andere mensen blij van worden, dat geeft mij energie en maakt mij trots!”

nijstadijs_vraagteken_wit

Sari van Lier

1e Verkoopmedewerker

Verantwoordelijk voor de ijssalon en aansturen van personeel bij afwezigheid van de eigenaren

“Vol trots en enthousiasme ben ik dit voorjaar (2019) begonnen in de ijssalon. Ik zie jullie graag snel en maak de lekkerste producten voor je klaar.”

nijstadijs_vraagteken_wit

IJsverkoper

Verkoopster

Verantwoordelijk voor: Het scheppen van het lekkerste ijsje en schenken van heerlijke koffie.

“Word jij straks een van de beste ijsverkopers van Gemeente Ooststellingwerf in onze ijswinkel?”