Preloader

nIJstad ijs

Welkom op de website van nIJStad ijs. Voor een van de lekkerste ijsjes van Nederland kun je terecht op onderstaande adres.

06-11208311 info@nijstadijs.nl Stationsstraat 23, 8431 ET Oosterwolde

Volg ons op Social Media

Wij zijn op onderstaande social media kanalen te vinden. Volgt u ons al?

Nieuws

Oosterwolde - De zomermaanden mogen dan achter ons liggen, dat betekent niet de we voorlopig niet meer naar de nieuwe ijszaak nIJStad hoeven te gaan. Integendeel! De gezellige, moderne ijswinkel van de zussen Kim en Marion Nijstad biedt in het najaar en de winter passende lekkernijen aan, zoals warme wafels met ijs of warme toppings, dertien verschillende soorten pepernoten en als het kouder wordt bijvoorbeeld apfelstrudel. Afgelopen juni heeft nIJStad de deuren geopend. “We hebben echt een fantastisch seizoen achter de rug”, vertelt Marion (28)

Oosterwolde – nIJStad ijs opent haar deuren op 9 juni. De nieuwe ijswinkel op Stationsstraat 23 in Oosterwolde schept en verkoopt ijs op een andere manier.. De ijswinkel is opgestart door Kim (29) en Marion (27) Nijstad. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het pand dat omgetoverd wordt in een modern chique geheel. ‘Het interieur krijg wit met pastelkleuren. Een zoet kleurtje’, zegt Marion. De ondernemers hebben hiervoor gekozen, vanwege een kwalitatief hoogwaardig koelsysteem. In de bekende vitrinekasten kan iedereen door te wijzen een keuze