Preloader

nIJstad ijs

Welkom op de website van nIJStad ijs. Voor een van de lekkerste ijsjes van Nederland kun je terecht op onderstaande adres.

06-11208311 info@nijstadijs.nl Stationsstraat 23, 8431 ET Oosterwolde

Volg ons op Social Media

Wij zijn op onderstaande social media kanalen te vinden. Volgt u ons al?

Blog

Ook na de zomer genieten bij nIJStad ijs

Oosterwolde – De zomermaanden mogen dan achter ons liggen, dat betekent niet de we voorlopig niet meer naar de nieuwe ijszaak nIJStad hoeven te gaan. Integendeel! De gezellige, moderne ijswinkel van de zussen Kim en Marion Nijstad biedt in het najaar en de winter passende lekkernijen aan, zoals warme wafels met ijs of warme toppings, dertien verschillende soorten pepernoten en als het kouder wordt bijvoorbeeld apfelstrudel.

Afgelopen juni heeft nIJStad de deuren geopend. “We hebben echt een fantastisch seizoen achter de rug”, vertelt Marion (28) opgetogen. “Boven verwachting!” Niet alleen speelde het mooie weer hierbij een rol, het ambachtelijke, huisgemaakte ijs valt ook zeer in de smaak. “We gebruiken dan ook enkel kwaliteitsproducten”, vertelt Kim (29). De dames hebben de fijne kneepjes van het vak geleerd van een meesterijsbereider. Daarnaast krijgen ze uiteraard advies van hun ouders, waarmee het tegenovergelegen bedrijf Nijstad De Echte Bakker wordt gerund. “Als zussen nemen wij die zaak straks samen over, maar we wilden nu ook al graag iets van onszelf”, legt Marion uit. “Dat is nIJStad geworden. Al langer lag dit idee op tafel, maar het viel in de huidige bakkerij niet te realiseren. De ruimte die we nu aan de overkant hebben, biedt wel alle mogelijkheden. En het betekent een prachtige samenwerking tussen beide ondernemingen. Zo is het assortiment gebak en hartige snacks een mooie aanvulling op de koffie en thee die men bij ons kan nuttigen. Ook kunnen wij grondstoffen van de bakkerij gebruiken voor het ijs.” Is nIJStad nu nog dagelijks geopend, vanaf 1 oktober staan de dames van donderdag tot en met zondag van 12.00 – 18.00 uur voor de klanten klaar. “We blijven in de winter dus gewoon open”, benadrukt Kim. “Het assortiment wordt aan het seizoen aangepast en gaandeweg de winter zullen we onze klanten blijven verrassen.” Overigens kan nIJStad ook worden ingehuurd voor bijeenkomsten en partijen op locatie. De zussen beschikken onder andere over een mobiele ijskar.

Post a Comment